Kas niin, viimeinkin on tämän postauksen aika nähdä päivänvalo. Eiköhän mennä suoraan asiaan. 

Niin ja tein tämän tosiaan hyvän ystäväni kanssa, minä suvakkina ja hän rasistina, hänen bloginsa löytyy osoitteesta  http://ttmultihuipentuma.blogspot.fi

 1. Mitä teet/oot tehnyt turvapaikanhakijoiden hyväksi?                                                                Mitä olis pitänyt tehdä? Mennä rajalle vastaan, halata ja toivottaa tervetulleeks? Mulle he ovat ihmisiä siinä missä muutkin, tarvittaessa puolustan heitä ja heidän oikeuksiaan.
 2. Miksi turvapaikanhakijat saavat sosiaalista rahaa jopa samana päivänä tai seuraavana, mutta me suomalaiset joudutaan odottamaan n.1-2 viikkoa?                                                         Eiköhän tääkin oo ihan tapauskohtaista? Ja mistä tiedetään, että saavat rahaa nopeammin kuin me suomalaiset? 
 3. Miksi turvapaikanhakijoille annetaan asuntoja ja valtio maksaa takuuvuokran?                          Kyllä tietääkseni suomalaisillekin maksetaan takuuvuokra ja annetaan/autetaan asunnon etsimisessä jos tarve vaatii.. Nää on kaikki niin tapauskohtasia asioita että ei pitäis yleistää..
 4. Ja suomen leipäjonot! Turvapaikanhakijoillle annetaan ruokaa mihin "normaalilla" työssäkäyvällä ei edes ole varaa, miksi näin?                                                                                     Mistä tämäkin tieto on peräisin? Ootko käynyt leipäjonossa tarkkailemassa vai? Mut siis joo, itekin työttömänä/sairaslomalla ja pari kertaa käynyt leipäjonossa, ei siellä nyt niin erikoisia/kalliita ruokia ole saatavilla, ihan perusruokia mun mielestä (jogurtteja, jauhoja, leipiä, säilykelihaa, pussipasta-aineksia, makaronia jne..)
 5. Miksi turvapaikanhakijat saavat samanlaiset sos.etuudet kuin kantasuomalainen?                 Mistä te näitä tietoja revitte? Oon muutamiin tilastoihin perehtynyt, eivätkä kaikki saa samanlaisia etuuksia kuin kantasuomalaiset.. Tottakai saavat kotoutumistukea jne, mut eivät ne summat mitään päätähuimaavia ole..
 6. Miksi turvapaikanhakija, joka on saanut oleskeluluvan, niin miksi hänelle maksetaan autokoulu ja tarvittaessa tulkki ja max. 2000e auto?                                                                          Enpä osaa vastata, mut oon kuullut, että samallalailla kantasuomalaisia avustetaan jos tarve niin vaatii.. Ei tietenkään koko autokoulua makseta, mutta ainakin osa siitä.. Ja jos auto on ihan pakollinen hankinta jollekin, niin eiköhän sen maksussa sitten avusteta..
 7. Miksi turvapaikanakijoiden ei tarvitse ruveta tekemään töitä?                                           Kenties kielimuurin takia? 
 8. Miksi turvapaikanhakijat saavat ilmaisen passikuvauksen?                                                       No tuota.. Tähän voin vaan sanoa, et oon itekin saanut maksusitoumuksen niin passikuviin kuin passiinkin.. Kai mäkin sit olen turvapaikanhakija? :D
 9. Saavat neljä kertaa päivässä ruoan vastaanottokeskusissa ja siihen päälle vielä 200e ruokarahaa.                                                                                                                                Onkohan ihan näin? No joo, toisaalta ymmärrän tilanteen. Normaalistikin esim. aineenvaihdunnan kannalta ihmisen pitäis syödä just sen 4-6krt/pvä. Ja ruokarahaa saavat varmaan sen takia, että pääsevät harjoittelemaan asinointia kaupassa? Mut eiköhän siihen riittäis vähempikin? Vai mille ajalle tuo 200e on tarkotettu?
 10. Miksi olet suvakki?                                                                                                                          Miksi en olis? Oon kasvanut ja opiskellut erilaisten ihmisten seurassa, joten.. Eräs mun lapsuusaikanen kaverikin oli tummaihoinen, voisin jopa laittaa tähän pari yhteiskuvaa, mutta mulla ei ole hänen lupaansa, joten..
 11. Minkä asettaisit rangaistukseksi rikoksen tehneelle turvapaikanhakijalle?                                  Saman kuin kantasuomalaiselle rikoksen tekijälle. Tosin tää suomen rangaistussysteemi on vähän mitä on, joten siinäkin olis parantamisen varaa.
 12. "Onneks on ja onneks oon liitttynyt katupartioon."                                                                    Onko sekään toisaalta sit niin hyvä asia.. Ainakin ite hermostuisin jos näkisin näitä partioita tuolla kylillä (varsinkin jos kaikki partion jäsenet olis miehiä.. kun en muutenkaan oo noiden ihmismassojen/-ryhmien ystävä..). Voi olla, et ihmiset huolestuvat ja stressaantuvat enemmän turvallisuudesta tällaisten katupartioiden takia. Ja miten nää partiot suhtautuvat suvakkeihin ja ihan näihin ns. kunnollisiin turvapaikanhakijoihin?

Screenshot_2016-02-27-18-20-33%281%29.jp

Tähän loppuun sitten pari hyvää ajatusta tuttavien suusta:

"Mikä ajaa ihmisen ottamaan maahanmuuton juuri nyt agendakseen numero uno? Miksi ne ihmiset, joiden kielteisyys turvapaikanhakijoiden vastaanottamista kohtaan johtuu taloudellisista syistä tai yhteiskuntarauhan ja turvallisuuden menettämisen pelkäämisestä, huolestuvat juuri turvapaikanhakijoista? On polttavampiakin ongelmia, jotka vaikuttavat tuloerojen kasvuun, veropohjan rapautumiseen ja työttömyyden lisääntymiseen ja niiden johdosta vähentyneeseen yhteiskuntarauhaan ja yleiseen turvallisuuteen. Jotenkin tuntuu siltä, että ihmisen on helpompi tarttua esimerkiksi maahanmuuttoon kuin veronkiertoon, koska edellinen herättää väkivaltastoorien siivittämänä vahvoja tunteita ja vaikuttaa päällisinpuolin helpommin ymmärrettävältä asiakokonaisuudelta kuin jälkimmäinen."

Screenshot_2016-01-28-21-03-46%281%29.jp

"Miksi nykyään puhutaan rasismista niin paljon, mutta ei sitten samalla tuomita sotatoimia selväsanaisemmin? Siksikö, että valtiolla on ns. monopoli väkivaltaan? Minä olen, suoraan sanottuna, enemmän huolissani esim. USA:n ja Venäjän tekemistä törkeistä sotarikoksista (esim. USA:n iskut Kunduzin sairaalaan, jossa kuoli paljon siviilejä) kuin perttiperuspenan rasistisista mielipiteistä. Ei sillä, etteivätkö rasistiset teot ja kommentit olisi ongelma. Kyllähän ne ovat, mutta niin ovat siviileihin kohdistuvat sotarikoksetkin." --> (henkilö nro. 2:n vastaus tuohon): "Veikkaisin, että yksi syy on se, että tavallinen suomalainen kansalainen ei koe pystyvänsä vaikuttamaan USA:n, Ranskan, Iso-Britannian, Venäjän yms. tekemiin sotarikoksiin eikä tiedä, miten näihin voisi pyrkiä vaikuttamaan ja mitä tekemistä suomella näiden kanssa on. Toki monen perttiperuspenan tapa "vaikuttaa asioihin" on muutenkin melko kyseenalainen, perustuu aivan liian hataralle ymmärrykselle aihealueesta ja kohdistuu täysin vääriin tahoihin väärillä viestintäkeinoilla."

 

Screenshot_2016-02-24-21-17-53%281%29.jp