Tässä lauantai-iltaa kotosalla viettelen, hyvän ruoan, juoman ja musiikin seurassa. Tottakai nuo karvalapset seurana myös <3

Tuli tuossa viikko sitten tavattua eräs nainen, piti kyllä tavata hänen kanssaan jo viime kuun lopulla, mutta oli siinä sitten kaikenlaista kummallakin, niin vähän venähti sitten tuo tapaamisen ajankohta.. Oli ollut puhetta, että kummallakin oli ollut kiinnostusta/tunteita toista kohtaan joskus aiemmin, mutta jotenkin se oli vissiin mennyt täysin ohi kummaltakin.. Nyt sitten kun tavattiin, niin tuli puheeksi nykyhetki.. Hänellä kuulemma jonkunlainen intensiivinen suhde jonkun kanssa, joten meidän välille ei voi kehittyä mitään sen kummempaa.. Kuulemma hauskaa voidaan pitää, tapailla ja söpöillä, mutta mä haluaisin jotain enemmänkin.. En välttämättä tämän kyseisen naisen kanssa, mutta ehkä sitten jonkun toisen kanssa.. Olis mulla yksi nainen kyllä mielessä itseasiassa, mutta saa nyt nähdä..

Työkuviotkin rupee tässä pikkuhiljaa selkenemään. Ens keskiviikkona aika TYP:iin, siellä mut haastatellaan, just että mitä haluaisin tehdä, miten usein, miten monta tuntia päivässä jnejne.. Huomaa kyllä että työkuviot alkaa selkenemään, nimittäin oon ruvennut stressaamaan ja näkemään painajaisia, nukkuminen on muutenkin ollut vähän mitä ollut.. Yhden ystävän kanssa puhuttiin työkyvyttömyyseläkkeestä, mutta meen maanantaina psyk.polille, niin katsotaan mitä hoitaja on asioista mieltä..

Kirjoittelen viikon päästä lisää, kun tiedän miten asiat lähtee sujumaan! :)