Ajattelin nyt tehdä tähän väliin tällaisen Q&A-postauksen. En ole vielä paljoa kysymyksiä saanut, mutta vastaillaan nyt näihin muutamiin joita olen tähän mennessä saanut.

 

Saako sulle heittää blogi-ideoita?  -Tottakai saa! :)

Minkälainen olet ihmisenä?  -Rakastan sarkasmia ja mustaa huumoria, huomioonottava, erityisherkkä introvertti, tykkään heittää rivoa läppää, eläinrakas..

Kerro elämästäsi?  -No hmm.. Työttömän arkea atm, ehkä tässä jossain välissä lähdössä kuntouttavaan työtoimintaan, katsotaan miten maanantain psyk.polilla menee ja keskiviikon TYP-tapaamisella..

Seurusteluhistoria?  -Seurustellut vakavasti viiden kanssa, sit on ollut jotain pieniä säätöjä muutamia.. Seurustelusuhteet ollu miesten kanssa, säädöistä osa naisten kanssa. Ollut myös yhdessä seksisuhteessa miehen kanssa (vaikka en siitä itse mitään irti saanutkaan, aseksuaali kun vissiin olen ollut koko ikäni, mutta termiin tosiaan törmäsin vasta melkein kolmisen vuotta sitten). Nuorena ollut myös ns. seksisuhde yhden naisen kanssa (oli parasta seksiä tähän mennessä, mikäli sitä seksiksi voi sanoa, kun vain tutustuttiin toistemme vartaloihin jne..), joka sitten päättyi aika ikävällä tavalla..