Okei, aloittakaamme viikonlopun seikkailuista. Olin siis Setan nuorten aktiiviviikonlopussa Anjalan nuorisokeskuksessa. Tutustuttiin Setan toimintaan, saatiin pari vierailijaa paikan päälle, tehtiin muutama ryhmätyö jne.. Oli kyllä tosi mukava viikonloppu, vaihtelua normaaleihin viikonloppuhin nähden :) Sattumalta tapasin myös erään tytön leirillä (ei ollut kylläkään tällä samaisella leirillä, mutta siis samassa paikassa), jonka kanssa oltiin kesäkuussa juteltu. Nyt sitten ollaan oltu hieman tiheämmin yhteydessä, pitäis tavatakin jossakin välissä mahdollisesti :)

Maanantai meni kotosalla lepäillessä.

Tänään sitten tapasin KySetan puheenjohtajan, olen nimittäin lähdössä KySetalle vapaaehtoistyöntekijäksi. Saan kuulemma aika vapaat kädet. Saan vetää nuorten iltoja, suunnitella bileitä jnejne, aikalailla oman mieleni mukaan, tottakai tietyissä rajoissa ja sovitusti. 

Puheenjohtajan tapaamisen jälkeen oli käynti psyk.polilla. Ei olis välttämättä ollut tarvetta tälle käynnille, mutta tulipahan käytyä :) Seuraava aika vasta 26.11. Toki voin ottaa hoitajaan yhteyttä ja yrittää siirtää aikaa aikaisemmaksi, mikäli olot tässä lähtee taas menemään alamäkeä. Toivonmukaan kuitenkin olot pysyy samoina, eli suht hyvinä, sinne marraskuun loppupuolelle saakka. Tai vaikka olot pahenisikin, niin aina on tää blogi ja ystävät joille avautua. Toki jos olot liikaa pahenee, niin sitten yhteys hoitajaan.

Hmm.. Mitäköhän muuta.. Ei tässä kai tällä erää muuta, tässä ystävän luona juuri käymässä.. Äsken käytiin iltalenkillä ja näin..