Tässä pyykkikoneen lingotessa on hyvä vähän kirjoitella kuulumisia. 

Maanantaina hain postista pari pakettia, cdonilta ja punanaamiolta (halloweenkrääsää, asusta tulee kuvaa sitten halloweenin jälkeen). Sit tuli käytyä äidin luonakin pitkästä aikaa, leffailtaa vietettiin. 

Edellisessä kirjoituksessa taisinkin mainita siitä TYP-jutusta.. Sieltä ei oo vielä kuulunut mitään, mutta odotellaan.

Viikonloppuna olis luvassa Setan järjestämä aktiiviviikonloppu/leiri tuolla Anjalan nuorisokeskuksella. Sinne oon menossa, katsotaan millanen meininki siellä on :) Kirjoitan siitä lisää sitten leirin jälkeen, eli joskus ensi viikon alussa varmaankin. 

Mitäköhän muuta.. No joo, ensi keskiviikkona taas olis aika psyk.polille, yritän päästä sinne huonosta rahatilanteesta huolimatta. Koska sitten psyko jää lomalle, enkä tiedä kauan loma kestää, niin parempi käydä nyt sitten siellä juttelemassa.

Naisasiat ei tunnu oikein etenevän.. Tän yhden kanssa ei olla nähty/juteltu asioista, joten en tiedä mikä tilanne on.. Ja oon ruvennut kaipaamaan yhtä parin vuoden takaista ihastusta, mutta siihen asiaan en voi vaikuttaa, sillä hän on naimisissa miehen kanssa ja heillä on lapsi..

Alla vielä kuvat cdonin tilauksesta :) Tuo naisen seksuaalisuus on siis kirja :) Fifty shades-trilogia on myös kirjaboksi. Aikuisten värityskirja ja ensi vuoden kalenteri löytyy myös.

 

20151021_173643.jpg20151021_173630.jpg20151021_173617.jpg20151021_173557.jpg