Sain ystävältäni Anetelta aiheidean, elämäni aakkoset, joten tässä tulee! Ja Aneten blogiosoite on edelleen: http://ttmultihuipentuma.blogspot.fi

 

A: aamukahvi. Ilman kahvia päivä ei vaan yksinkertaisesti lähde käyntiin. Tai no, joskus lähtee ja joskus ei, useimmiten ei. Ja maidolla tottakai!

B: banaani. Mikä oiva välipala/palautuspala kunnon juoksulenkin jälkeen.

C: chillailu. Tykkään vaan yksinkertasesti olla ja chillailla, yksin tai kavereiden kans. Voi jauhaa p*skaa, selailla netflixiä, syödä hyvin..

D: diagnoosit. Oon oikea kasa diagnooseja: krooninen nuha, paniikkihäiriö, keskivaikea/vaikea masennus, sekamuotoinen masennus-ja ahdistushäiriö.. Sos.tilanteiden pelkoa, erityisherkkä introvertti..

E: elokuvat (olisin voinu jatkaa vitamiinilinjalla, mut ajattelin vaihtaa aihetta). Välillä vaan on kiva viettää päiviä (varsinkin krapulapäiviä) makoillen ja elokuvia tuijotellen.

F: fasaanit. Niiden touhuiluja on välillä kiva seurailla ikkunasta, ja näyttäväthän ne urosfasaanit aika upeilta. Mutta se niiden rääkyminen..

G: gluteenittomat tuotteet. Vatsa menee helposti sekasin jos vedän päivän aikana liikaa (riippuu päivästä mikä on liikaa) viljatuotteita.. Yöllä juostaan vessassa, vatsa turpoaa jnejne..

H: huumori. Ilman huumoria ei vaan yksinkertasesti pärjää! Mun huumori kun varsinkin on sellasta kaksimielistä/vihjailevaa (eikun, eihän aseksuaalilla voi olla tuollaista huumoria, eihän?), mustaa ja todella sarkastista. Mua ärsyttää, jos en voi olla oma itseni ja heittää vapaasti läppää.

I: iltalenkki. Iltaisin on kiva juosta tuolla hämärässä. Toissailtanakin juoksin Kymijoen rannassa kuunvalossa, tykkäsin <3 Siellä sai rauhassa juosta menemään.

J: juoksu. Muutaman viikon tässä taas juossut säännöllisesti muutaman kilometrin lenkkejä (en ainakaan vielä pysty juoksemaan koko matkaa, mut ehkä vielä joskus). Ruvennut jo mm. jaloissa näkymään tuloksia, ja kehujakin saanut lihaksikkaista reisistä :)

K: kissat. Oon koko pienen ikäni ollut tekemisissä eläinten kanssa, kissat muodostuneet rakkaimmiksi. Itselläkin siis kaksi maatiaiskissaa, toinen täyttää huhtikuussa 15v ja toinen täyttää 8v.

L: lumi. Yksinkertasesti vaan tykkään tuosta valkoisesta aineesta <3 Se tuo treeniin lisähaastetta. Ja se saa maiseman muutenkin näyttämään tosi kauniilta. 

M: metsä. Mieli lepää <3

N: nukkuminen. Parasta mitä sängyssä voi tehdä <3 + oon tosi hyvä siinä, voisin nukkua vaikka kuuùuuuinka pitkään. Tosin, nukahtaminen tuottaa välillä ongelmia..

O: oppiminen. Joka päivä oppii jotain uutta, ja mielelläni opinkin. Oon sitäpaitsi nopea oppimaan.

P: paijaaminen ja paijattavana oleminen. Joko ihmisten tai eläinten. Se vaan on jotain niin ihanaa. 

Q: qruiser. Seksuaali-ja sukupuolivähemmistöille suunnattu nettisaitti.

R: ruoanlaitto. Musta on kiva kokeilla kaikenlaisia uusia reseptejä, ja varsinkin kun niitä voi muokata oman maun mukaan.

S: seksittömyys/suhteettomuus. Elämä ollu paljonpaljon helpompaa/hauskempaa/rennompaa ilman seksiä ja suhdedraamaa. Stressaannun ja ahdistun suhteissa niin helposti, mut nyt kun oon kohta ollut vuoden sinkkuna, ja vähän päälle vuoden ilman seksiä, niin..

FB_IMG_1451745590003.jpg

T: tatuoinnit. Iholta löytyy jo kolme kuvaa, ja lisää tulossa kunhan taas rahatilanne sallii jne.. 

U: ulkoilu. Piristää! 

V: vesi. Sitä tulee juotua pari litraa päivässä. Ja uiminen <3

W: www. Internetissä tulee vietettyä aika paljon aikaa..

X: x-asento. 120cm sänky <3 (tosin välillä tuntuu et tämäkin liian kapea pelkästään itselle..)

Y: yöt. Oon yökukkuja. Tykkäön valvoa yöt ja nukkua päivät (pimeys <3). 

Z: zorro. En niistä leffoista pahemmin diggaa, mut en tähän muutakaan keksinyt :D Ehkä vielä joku halloween pukeudun zorroksi..

Å: åke. Kaveripiirissä vitsaillaan paljon tuosta nimestä.

Ä: äiti. Parasta maailmassa <3

Ö: ölyt. Eli olut. Nuorempana join enimmäkseen siideriä ja lonkeroa, pari vuotta sitten siirryin juomaan olutta, kiitos David Guettan keikan :D