Taitaa alkaa pikkuhiljaa asiat selviämään. Torstaina sain tähän naisasiaan huomattavaa selkeyttä, kun sain puhuttua tän toisen naisen kanssa asioista. Hän ei halua ystävyyttä kummempaa, mutta se riittää/kelpaa mulle aivan loistavasti. Nyt sit keskityn vaan tähän toiseen naiseen (meidän tilanne on vielä vähän vaiheessa, koska ei olla päästy vielä kasvotusten puhumaan asioita läpi, mut josko sitten vaikka ens viikolla, mikäli hän nyt vain tervehtyy).

Perjantaina kävin työkkärissä, alkaa ehkä pikkuhiljaa työelämäkuviotkin selviämään. Puhetta oli, että mut siirretään TYP:n (työvoiman palvelukeskus) asiakkaaksi, ja sitä kautta on sitten mahdollista päästä kuntouttavaan työtoimintaan, joka tuntuis hyvältä ratkaisulta mun tämänhetkisessä elämäntilanteessa. 

Työkkärin jälkeen tapasin ystävää, kävin ekaa kertaa hänen luonaan. Oli kyllä ihana asunto ja ihania lemmikkieläimiä (kaksi kissaa, rottia (toinen niistä nappas mua sormesta kiinni, tulipahan aika mukavasti verta pidemmän aikaa :D), ja kummitussirkkoja (niihin en uskaltanut edes koskea). Tämän jälkeen vietin vielä muutaman tunnin tuttavapariskunnan luona, syötiin, juteltiin ja saunottiin. Oli kyllä loppupeleissä tosi mukava päivä :)

Tänään sit ollut siivouspäivä, osittain senkin takia että yks kaveri tuli laitattamaan geelikynsiä. Alla kuva kynsistä. Kuva hieman vääristää väriä, ovat luonnossa hieman turkoosimmat. Ja tuo kiilto kynsinauhoissa, se on vain kynsinauhaöljyä :)

 

20151010_191958.jpg

 

Alla vielä kuva omista kynsistä jotka tein pari päivää sitten.

 

20151008_204003.jpg